Jedno od najvažnijih pitanja jeste kako rezervisati svoje mesto na AIRPARK parkingu.

To ćete učiniti popunjavanjem forme za rezervaciju koja se nalazi na našem sajtu ili pozivom na broj +381 63 10 10 240 . Osim online rezervacije i klasičnog poziva, naši korisnici van Srbije svoje parking mesto mogu rezervisati putem aplikacija Viber i WhatsApp, i to pozivom ili slanjem poruke.

Rezervaciju možete obaviti u bilo koje doba dana i noći. Naš parking kod aerodroma Vam je na usluzi 24 časa dnevno svakog dana. Pored ličnih podataka, najvažnije su nam informacije u vezi sa datumom i preciznim vremenom ostavljanja i preuzimanja Vašeg automobila, kako bi Vaše mesto bilo na vreme rezervisano.

Kada je reč o načinu preuzimanja automobila, procedura je sledeća:

Auto dovozite na sam AIRPARK parking, nakon čega će Vam biti obezbeđen prevoz do terminala. Naglašavamo da je prevoz od parkinga do terminala i nazad besplatan.

Preko sajta aerodroma pratimo da li Vaš avion kasni ili ne, i već kada vidimo da je avion sleteo, šaljemo naše vozače po Vas. Zadržavanje ispred same zgrade aerodroma je ograničeno na 1 min. Vaše je samo da kada budete na dogovorenom mestu, pozovete ovaj kontakt tel. +381 63 10 10 240 kako bi automobil naišao po Vas.

Rezevišite parking mesto