Šta je AIRPARK

AIRPARK je privatni uslužni parking za fizička ili pravna lica na određeni vremenski period. Ukoliko nemate gde da ostavite vaše vozilo a putujete avionom ili drugim prevoznim sredstvom AIRPARK je pravo rešenje za vas. Kontaktirajte nas putem društvenih mreža ili direktno telefonom i vaša rezervacija biće gotova za par minuta.

O nama

Uslužni parking AIRPARK radi 365 dana u godini 24/7.

Sa našim profesionalnim osoboljem koje radi u tri smene, non-stop smo tu da odgovorimo na sva vaša pitanja kao i da vam stojimo na usluzi svaki dan u godini. U bilo koje doba dana ili noći možete napraviti rezervaciju putem e-mail-a, facebook-a, viber-a, Whats App-a ili putem telefona +381 63 10 10 240.

AIRPARK uslužni parking je udaljen 6 km od aerodroma Nikola Tesla. Novo i povoljno rešenje dugotrajnog ili kratkotrajnog parkiranja na aerodromu. Vožnja od nas do aerodroma traje 5-7 min.

Mi kažemo da se AIRPARK brine o vama!

To je naše obećanje da će vaše iskustvo parkinga u Dobanovcima biti profesionalno, efikasno i sigurno.

Naša misija je da Vam pomognemo da se OPUSTITE i UŽIVATE u svom putovanju, a nama prepustite da brinemo o saobraćaju i sigurnosti vašeg vozila.

Savetnik za putovanje:
Predlažemo Vam da unapred rezervišete Vaše parking mesto tokom neizbežnog odmora, kao što su: Uskrs, Božić, prolećni odmor, 1. Maj, Summer Time – usled velikog priliva putnika ovih dana.

Bezbednost i sigurnost

Video nadzor

Kada je reč o bezbednosti tu imamo potpuno poverenje kijenata. Sa našim video nadzorom, 24 sata dnevno pratimo dešavanja na našem uslužnom parkingu gde Vas automobil bezbedno čeka na Vaš povratak.

24/7 osoblje

Kao što znate prijateljsko i stručno osoblje Vam je uvek pri ruci u bilo koje doba dana ili noći ako Vam je potrebna pomoć oko snalaženja, a uspostavljene su i stroge mere bezbednosti uključujući:Noćna smena, CCTV, ograda, reflektori, pas čuvar…